top of page

Jógová terapie pro děti


Seminář je určen všem, kteří pracují s dětmi a chtějí jim pomoci vylepšit zdravotní stav, odstranit bolesti, bojovat s problémy v chování nebo harmonizovat emocionální stav. Pomocí hravého přístupu získají nový náhled na cvičení s dětmi.


Dvoudenní seminář povede zkušená lektorka dětské terapeutické jógy Iveta Hanušová.

První část semináře je více teoretická – seznámení s jógovou terapií, sestavené podle ajurvédy. Ve druhé, praktické části, načerpáte mnoho praktických tipů pro práci s dětmi. Vychází především z jógové terapie pro děti, jejíž autorkou je Helen Purperhart z Nizozemí.


Hlavním cílem semináře je seznámit účastníky s možností využití jógových prvků při řešení specifických potřeb dítěte. Lektorka ve své práci využívá hravé formy různých koučovacích metod a kreativních úkolů.


Tento seminář vám poodkryje další možnosti využití dětské jógy. Seminář je určen všem, kteří pracují s dětmi, pedagogům z MŠ, ZŠ, cvičitelům, trenérům dětí, terapeutům, rodičům a dalším zájemcům o dětskou jógu. Vedle jógových cvičení přijdou na řadu také hry s emocemi, dětské masáže a relaxace a jejich terapeutické využití. Důležitou součástí semináře je také propojení se svým vnitřním dítětem a uvědomění si vlastních kvalit.


Lektorka : Iveta Hanušová


Seminář je jednodenní (9 – 17).

Aktuálně vypsané termíny semináře najdete na Nacházející semináře. Pokud byste seminář v naší aktuální nabídce nenašli a měli o něj zájem, napište na info@cadj.cz.


Seminář není akreditován MŠMT.


bottom of page