top of page

METODIKA CVIČENÍ DĚTSKÉ JÓGY



Co řekli účastníci semináře Metodika cvičení dětské jógy po jeho absolvování?

"Seminář je velmi inspirující a s pomůckami tvoří moc hezký koncept, jak dětem představit nejen jógu, ale i hodnoty, sebeuvědomění a vbuzování hravosti."

Andrea L., Zlín

"Seminář moc doporučuji. Byl velmi přínosný, plný praxe. Vyhovovalo mi i samostudium formou on-line lekcí. Byla jsem naprosto spokojená. Moc se mi líbilo rozdílné pojetí lekcí. Každá lektorka je vede jinak. Přínosné byly i praktické ukázky a postřehy ostatních účastníků semináře."

Michaela U., Jaroměř, lektorka

"Seminář doporučuji všem, kteří pracují s dětmi a vůbec se nemusí zabývat jógou. Jógové karty jsou nádherně zpracované, využitelné pro všechny věkové kategorie. Oceňuji přístup všech tří lektorek. Každá z nich předčila mé očekávání."

Soňa D., Kyjov, speciální pedagog

"Seminář byl nabitý novými informacemi i praxí. jsem velmi spokojená. Krásně mě připravil na práci s dětmi. Můžu jen doporučit."

Jana H., Mukařov, lektor jógy

"Seminář předčil má očekávání, především po praktické stránce. Byl nabitý zkušenostmi, názory, které mě velice obohatily."

Veronika P., Opava, učitelka v MŠ

"Oceňuji propracovanost semináře, jeho vysokou kvalitu jak v oblasti teorie, praxe, práci s prostorem a využitím pomůcek. Seminář je výborně zorganizovaný. Lektorky předávají informace zábavnou formou. Jednotlivé části na sebe navazují a výukové oblasti se doplňují. Celek pak vytváří kvalitní seminář. Děkuji za všechny nové poznatky a zážitky."

Blanka P., Říčany, pedagog volného času

"Seminář velice doporučuji. Hned po úvodních dvou dnech jsem byla nadšená. Další dva ty to ještě prohloubily. Oceňuji skvělé pomůcky pro sestavování jednotlivých lekcí. (Jógové karty, pexeso, knížky, hudba...)"

Klára M., Hradec nad Moravicí, vychovatelka v ŠD

"Skvělá atmosféra, organizace, nápaditost her a práce s dětmi. Velký přínos pro začínající lektory. Ráda seminář doporučím."

Jana S., Praha, učitelka v MŠ

"Určitě bych tento seminář doporučila. Všechny lektorky jsou lidé na pravém místě se spoustou zkušeností. Seminář jsem si moc užila. Oceňuji lidský přístup. "

Michaela A., Horní Lhota u Ostravy, učitelka v MŠ

"Seminář Mohu jen doporučit. obsahoval praktické informace a probíhal v příjemné a přátelské atmosféře."

Sabina T., Nymburk

"Seminář bych doporučila všem, kteří milují práci s dětmi nebo o ní zatím přemýšlejí. Seminář je velmi motivační a nabitý informacemi. Pomůcky od Lali jsou velikým benefitem pro tvorbu s dětmi."

Pavlína K., Vsetín

"Seminář byl pro mě velmi přínosný. Naučil mě připravit lekci dětské jógy, kterou bych před tímto seminářem neuměla sestavit. Seminářem provázejí velmi milé a profesionální lektorky, které mají spoustu vědomostí a zkušeností z oblasti dětské jógy. Velmi laskavě tyto znalosti předávají dále."

Jana V., Praha, pedagog volného času

"Seminář probíhal v příjemné atmosféře. Lektoři předávají zábavnou formou informace o vývoji dítěte v souvislosti s jednotlivými cviky. Jógové karty, pexesa a CD s písničkami jsou skvělými pomůckami."

Ivana B., Říčany u Prahy, učitelka

"Pomůcky od Lali moje děti milují. Seminář byl velmi inspirativní, skvělá příprava do praxe. Díky tomuto semináři jsem pochopila podstatu dětské jógy a získala jsem velikou motivaci s dětmi cvičit a nejen s těmi svými."

Jana K., Kladno

"Znalosti z tohoto semináře využiji ve své školní praxi. Nejen v hodinách TV ale i v etické, hudební a dramatické výchově a to hlavně v oblasti spolupráce a rozvoji vztahů mezi dětmi. Seminář doporučuji všem, kteří se zajímají o děti, vztahy a cvičení. "

Helena M., Milín, učitelka v ZŠ

"Tento seminář je velmi přínosný pro všechny, co pracují s dětmi. Nápady lze využít pro práci s dětmi v MŠ, v hodinách TV i během volnočasových aktivit. Teorie je velmi poutavě doplněna o praktické zkušenosti. Používané pomůcky lze zakoupit během semináře. Pomůcky jsou velmi krásně výtvarně zpracované."

Michaela H., Kamenice nad Lipou, učitelka MŠ a ZŠ

"Všechny lektorky jsou super. Odnáším si spoustu skvělých nápadů a rad. Velice se mi líbil blok jógových her s Kájou Hurdálkovou."

Karolína T., Lysá nad Labem, učitelka v MŠ

"Velice přínosný a praktický seminář pro každého, kdo chce lépe cvičit s dětmi. Všechny lektorky jsou velice profesionální."

Lenka B., Vysoký Újezd, učitelka TV

"Výborně zorganizovaný seminář. Líbila se mi jak teoretická tak praktická část. Z teorie velmi oceňuji skripta, ve kterých je shrnuto spousta informací přehlednou formou. Praktická část byla plná inspirace nejen do lekcí , ale i pro moji profesi fyzioterapeutky. Seminář byl pro mě velice obohacující."

Marie P., Praha, fyzioterapeutka

"Seminář mě naplnil nápady, inspirací a dobrou náladou. Je úžasně vedený."

Tereza, K., Praha, učitelka v MŠ

"Skvělý seminář, který předčil má očekávání. Neskutečné množství inspirace a nápadů."

Nikola R., asistent pedagoga, Šťáhlavy

"Seminář je skvělý. Organizace, podmínky, lektorky vše na jedničku. Byl to balzám na duši. Načerpala jsem spoustu výborné inspirace. doporučuji ho všem, kteří rádi pracují s dětmi ale i maminkám, které rády cvičí se svými dětmi. "

Jitka N., Kryry, učitelka

"Seminář Metodika cvičení dětské jógy byl naprosto úžasný a maximálně splnil mé očekávání. Dětská jóga je krásná a hravá. Lektorky byly úžasné."

Monika, S., Praha, vychovatelka v dětské skupině

"Seminář bych rozhodně doporučila. Je to gejzír inspirace a různých aspektů jógové lekce pro děti. Praktické předvedení částí ukázkových lekcí a jejich rozbor je fantastickou přehlídkou různých přístupů, které by člověk na jednom místě těžko hledal."

Anonym

"Krásný a povznášející seminář, ve kterém si každý najde, co potřebuje. Načerpá novou energii a inspiraci."

Sofie V., Sokolov, průvodce meditací, operátor záchranné služby

"Seminář byl pro mě velice přínosný. Dozvěděla jsem se spoustu nového nejen z hlediska dětského cvičení, ale i cvičení pro dospělé. Senzační podklady, milé lektorky a profesionální přístup. Díky moc!"

Julie W., Třeboň, lektorka jógy

"Seminár odporúčam nielen lektorom detskej jogy, ale všetkým, ktorí pracujú s deťmi. Poznatky sa dajú využiť na hodinách TV, vo všetkých pohybových krúžkoch d deťmi. Ďakujem za všetky poznatky a zážitky."

Zuzana P., Bratislava

"Seminář je pro mě velkým přínosem do života. A to nejen v jógové praxi, ale i v denním životě s vlastními dětmi. Pomůcky od Lali jsou krásně zpracované a jsou skvělou pomůckou do jógové hodiny."

Gabriela M., Nové Sedlo, účetní, lektorka jógy

"Lektorky byly erudované, vlídné a profesionální. Skvělá byla i kombinace video přednášek s prezenční částí semináře. Skvělý seminář. Děkuji!"

Andrea B., Praha, právník, lektorka jógy

"Skvěle vedený seminář plný inspirace, dobré nálady a pohody. vše předáváno s úsměvem a láskou. dospělí chtějí být znovu dětmi."

Hanka l., Brno, lektorka jógy

"Seminář je velmi dobře zorganizovaný. Všichni lektoři jsou skuteční profesionálové. A to nejen po stránce své profese, ale i po stránce lidské. Díky za hezký čas."

Martina C., Praha, právník


"Jsem nadšená. Všem lektorům bych chtěla poděkovat za kvalitní obsah přednášek, příjemnou a srozumitelnou formu výkladu a za ochotu a vstřícnost."

Lenka S., Praha


"Seminář předčil moje očekávání. Je plný inspirace, radosti a úžasných nápadů. Doporučila bych ho každému, kdo chce v sobě najít kousek dítěte a kdo chce pomoct dětem objevit jejich vnitřní harmonii."

Majka F., Bánská Bystrica, učitelka v MŠ


"Na seminář jsem se těšila a výsledek předčil původní očekávání. Za relativně krátký čas jsem obdrželi veliké množství informací. Také je fajn nakombinována on-line a prezenční výuka."

Hana H., Roztoky


"Seminář určitě doporučím dál. Velmi se mi líbí zpracování jógových karet. Popis a rozdělení pozic můžou pomoci všem, kteří by mohli prvky jóga využívat při cvičení, ale nemají s jógou zkušenosti."

Adéla T., Brno, učitelka MŠ


"Seminář byl naučný, inspirující a motivační. Ideální jako vstup do světa dětské jógy. "

Katka H., Mnichovice, pedagog


"Seminář byl logicky strukturován a byl velmi prakticky zaměřen. Výborná inspirace a pestré využití pomůcek."

Kristýna K., Praha


"Seminář byl velmi praktický a plný skvělé inspirace. Po absolvování semináře mám plnou hlavu nápadů pro sestavování vlastních lekcí."

Barbora S., Čeladná, lektorka jógy


"Skvělý seminář jak pro profesní rozvoj, tak pro osobní radost. Krásně prožitý víkend se spoustou inspirace. Obdivuji Hančinu ucelenou koncepci a ohromnou sdílenou energii. Díky jejímu charismatu a pozitivnímu nastavení je pro mne seminář nesmírně motivující a příjemný."

Šárka H., Brno


"Seminář bych rozhodně doporučila všem zájemcům o dětskou jógu. Vše bylo skvělé, na vysoké a profesionální úrovni. byl velmi inspirativní."

Simona K., Kyjov, učitelka v MŠ


"Naprosto skvělý seminář - skvělé lektorky. Seminář byl dobře zorganizován a naplněn zajímavým a pestrým programem."

Helena K., Praha, HR manager


" Seminář bych určitě doporučila. Pro mě to byly dva víkendy plné inspirace, nových zážitků a příjemné atmosféry. Lektorky byly velice milé a příjemné. Odpověděly vždy na konkrétní dotazy a snažily se odpovědět co nejsrozumitelněji."

Petra Ř., Ústí nad Labem, mateřská dovolená


"Seminář bych doporučila. Byl vypracovaný do detailů. Dozvěděla jsem se vše potřebné k cvičení dětské jógy. Od všech lektorů jsem načerpala spoustu inspirace."

Pavla G., Zlín, učitelka


"Všechny lektorky byly velmi pozitivně naladěné, empatické, s velikou praxí ve svých oborech. Jejich trpělivost a otevřené naslouchání našim nekončícím dotazům, spolu s krásně vyladěnou atmosférou skupiny udělaly ze společných dní velmi příjemný čas."

Kamila M., Ondřejov, hudebnice


Seminář je úžasný pro všechny, kteří tráví svůj čas s dětmi a chtějí s nimi pracovat vědomě a smysluplně. Rodiče, pedagogové , vychovatelé, trenéři ti všichni se na semináři dozví úžasné věci a načerpají inspiraci."

Lenka K., Rožnov pod Radhoštěm, rodičovská dovolená


"Skvěle zorganizovaný seminář, plný praktických informací rad a nápadů. Z lektorů srší nadšení. Jako fyzioterapeutka oceňuji kvalitně vedený blok vývojové kineziologie."
"V poslední době jsem absolvovala hodně seminářů on-line. A i když mi obecně tato forma nesedne, musím říct, že v tomto případě mi to naopak vyhovovalo. Stále byl dostatek času ve zbylých dnech na dotazy a interakci."

Barbora F., Brno, fyzioterapeut


" Seminář vřele doporučuji. Lektorky jsou laskavé a usměvavé. Vychází z vlastní praxe. Moc děkuji."

Blanka K., Praha, školní inspektor


"Děkuji všem za úžasný a přátelský přístup, za nadšení a praktické rady. Byla jsem nadšená."

Bára O., Náchod, studentka


"Seminář se mi líbil. Každá lektorka měla svůj osobitý přístup a energii a vše do sebe krásně zapadalo. Lektorky respektovaly naše přání a snažily se zodpovědět naše dotazy."

Magdalena K., Praha


"Seminář byl úžasný. Seznámil mě a poskytl informace o dětské józe, kterou jsem dosud nikdy nevedla."

Martina C., Praha


"Seminář se mi velice líbil. Doporučila bych ho každému fyzioterapeutovi, který pracuje s dětmi. Velmi inspirující do individuálních i skupinových lekcí."

Simona S., fyzioterapeutka


"Ze semináře odcházím s velikou škálou jógových her. Byla to pro mě krásná inspirace a mé očekávání seminář splnil."

Lucie B., pedagog, Kněžmost


"Seminář byl pro mě velice přínosný a inspirující. Ocenila jsem, že jsem si ze semináře odnesla nejen mnoho nápadů na hry, odborných poznatků z různých oborů, ale mohla jsem si zakoupit i pomůcky pro děti. Atmosféra byla výborná."

Gabriela N., lektorka, Stod


" Seminář bych určitě doporučila. Moje vlastní praktikování je nyní mnohem hravější a uvolněnější. Byla to koncentrace zajímavých, inspirativních a kreativních podnětů."

Zuzka K., Praha

" Děkuji za úžasný a inspirující seminář."

Katka M., Praha

"Seminář doporučím kolegyním v mém okolí. Byl velice zajímavý, přínosný. Ukázal mi nové metody, formy, hry i celkový pohled a přístup k dětské józe. Oceňuji veliký výběr pomůcek."

Gábina, Č., pedagog volného času, Benešov

"Seminář byl hravý, plně nabitý informacemi. Během semináře se nenašel blok, který by neobsahoval něco zajímavého, pro vlastní praxi prospěšného."

Jana V., obchodní zástupce,Tábor

"Seminář byl vynikající. Jelikož nepracuji s dětmi a nemám ani vlastní, nedokázala jsem si před seminářem lekci jógy představit. Po absolvování semináře je mi vše jasnější a mám představu, jak k dětem na lekcích přistupovat."

Nikola S., státní správa, Brno

bottom of page