top of page

JÓGOVÁ TERAPIE PRO DĚTI




Co řekli účastníci semináře Jógová terapie pro děti po jeho absolvování?

"Srozumitelný výklad, lidský přístup, vše bylo na pohodu a lehce plynulo. Na případné otázky byly srozumitelné a pochopitelné odpovědi. Vše se konalo v přátelském duchu a vstřícnosti. Velmi oceňuji, že byl seminář praktický a zážitkový. Mé vnitřní dítě mělo možnost si zde pohrát s lehkostí a v bezpečí kruhu. Nadchlo mě propojení jógy a ajurvédy. Je to zase další prohloubení, jak dětskou jógu uchopit a jak pracovat s dětmi a jejich vlastní energií s respektem k nim. Děkuji za velmi příjemný a inspirativní víkend."

Dagmar M., Plzeň

"Seminář bych rozhodně doporučila a určitě doporučím ostatním kolegyním. Není to můj první seminář u ČADJ a věřím, že není ani poslední. Děkuji za Lali Jógové karty, které jsou krásně nakreslené a děti je mají rády."

Lada P., Pelhřimov, učitelka v MŠ

"Seminář byl plný inspirace do lekcí s dětmi, zábavy a uvolnění. Děkuji za příjemný víkend. Odjíždím s novou chutí a elánem do cvičení s dětmi. Iveta je krásný člověk, má spoustu znalostí. Jsem vděčná, že se o ně s námi podělila."

Eva K., Studénka

"Úžasná lektorka, plná krásné energie. Seminář je plný plnohodnotných informací."

Lucie S., Ostrava

"Seminář předčil moje očekávání. dostalo se mi velké množství inspirace. Atmosféra na semináři byla skvělá."

Daniela M., Římanice, lektorka jógy

"Iveta má dar slova a své poznatky umí srozumitelně předat dál. Umí vytvořit příjemnou atmosféru s chutí účastníků projevit se a komunikovat. Po letech to bylo velmi inspirativní a obohacující setkání."

Iveta K., Pardubice, lektorka jógy

"Seminář mohu vřele doporučit všem, kteří dětskou jógu chtějí dělat co nejvíce prospěšnou. Lektorka nabízí typologii a diagnostiku vycházející z ajurvédy a oceňuje kvality jednotlivých dětí i lektorů."

Jana K., Plzeň, ředitelka MŠ

"Seminář bych určitě doporučila dalším zájemcům. Lektorka byla skvělá. Moc mě bavilo ji poslouchat. Dozvěděla jsem se spoustu nových věcí a spoustu informací se mi propojilo. Během semináře panovala krásná, důvěrná a "otevřená" atmosféra plná pochopení. Mám obrovskou motivaci a moc se těším až s dětmi začnu pracovat. Načerpala jsem spoustu inspirace."

Tereza S., České Budějovice, studentka

"Na tento seminář jsem se moc těšila. Iveta Hanušová patří k mým oblíbeným lektorkám, neboť svým přístupem v dětské józe je jedinečná. Právě díky propojení jógy a práce s emocemi dětí. Tento seminář je pro mě přínosem nejen do lekcí dětské jógy, ale i do osobního života a práci s mými vlastními dětmi."

Gabriela M., Nové Sedlo u Lokte, lektorka









bottom of page