top of page

JÓGA PRO RODIČE A DĚTI




Co řekli účastníci semináře Jóga pro rodiče a děti po jeho absolvování?

"Děkuji z celého srdce za další krásný seminář plný inspirace. Nádherná ukázková lekce, jak prohloubit vztah(vazbu) mezi rodičem a dítětem."

Gabriela M., Nové Sedlo, lektorka jógy

"Seminář se mi moc líbil. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí jak přistupovat k dětem. Načerpala jsem spoustu inspirace. Seminář byl zábavný a celý se nesl v příjemné atmosféře. Hance i Karolíně děkuji za profesionální přístup. Mají spoustu zkušeností a je vidět, že je jich práce baví."

Jarmila H., Prostějov, fyzioterapeutka

"Lali jógu už znám poměrně dlouho a také ji všem doporučuji. Líbí se mi i pomůcky, které krásně navádí a pomáhají při lekci. Hanka s Kájou, lektorky semináře, se skvěle doplňovaly a díky bohaté praxi měly spoustu praktických ukázek. "

Radka K., Źďár nad Sázavou, asistent pedagoga

"Seminář bych doporučil každému, kdo chce praktikovat jógu s dětmi i jiná cvičení. Lektorky své zkušenosti předávají věcně a laskavě. jsou empatické a jejich zkušenosti a vědomosti jsou inspirativní. Velmi jednoduše a účelně pracují s pomůckami, které zábavnou formou zahrnují do her s dětmi. Mě oslovily drátěně hračky (Jogi a Slamba), které se dají nastavit do různých jógových pozic."

Michal H., Prostějov, lektor jógy






bottom of page